Yoga De Bron

Wakker worden,

WAKKER WORDEN!!!

 

 

Herkenbaar?

Z

Druk met allerlei lijstjes in je hoofd? Vanaf het moment dat je uit bed valt in de morgen… tot dat je er ’s avonds weer in rolt.

Z

Je hebt nog zoveel te doen, nog zoveel te doen!

Z

Je rent van hot naar her en hoopt dat er ergens een moment voor jezelf gaat komen… oooiiiittt in de toekomst.

Z

Wanneer begint nu eindelijk “ME-time”? Wanneer ben jij nu eens aan de beurt om verwend te worden?

Z

Zorgen voor… natuurlijk vind je het ook fijn dat je voor je kinderen, je partner, je ouders, je vrienden kunt zorgen… maar houdt het ooit op?

Z

Je kent al heel veel levenswijsheden. Van de Kracht van NU tot aan het belang van Yin yoga voor jou als vrouw. Wanneer ga je het ook echt leven in plaats van weten dat het kan?

Leef wat je weet!

Breng je kennis in de praktijk…

 

Je geeft al een tijdje les of je beoefent al enige tijd yoga en meditatie en je begint te merken dat het om meer gaat dan lekker bewegen en dieper ademen.  Je begint door te krijgen dat je yogapad verder gaat dan je verwachtte. Het gaat verder dan lekker in je vel zitten en je dagelijkse leven met al zijn druk en stress makkelijker aan kunnen. Je  yogapad gaat nu meer om te doorzien hoe het leven werkt, waarom er lijden is, waarom er zoveel pijn en verdriet is, waardoor het veroorzaakt wordt. Yoga gaat verder dan verbinding voelen met je lichaam, je adem en de grond onder je. Yoga gaat over het doorzien van de illusie van het leven. Het gaat er om dat je je ware aard gaat ontdekken. De ware aard van het leven wat ik voor het gemak de bron noem. Je kunt daar je eigen woorden en beelden aangeven zoals licht, vuur, niets, vrede, warmte, vreugde, God, het universum.

Hoe zou het zijn om de lagen tussen jou en de bron leert kennen? Hoe zou het zijn als je steeds minder verstrengeld raakt in al die lagen? Hoe zou het zijn als je steeds makkelijker je ‘stekker in het stopcontact van het Universum’ kunt  stoppen? Je steeds makkelijker uit de bron drinkt? Je thuis komt bij jezelf omdat je steeds minder verstrengeld bent in de illusie, in maya. Je met jezelf minder overhoop ligt in de 7 verschillende lagen van maya: annmaya (je lichaam), pranamaya (je energie), manomaya (je handelen), vijnanamya (je gedachten), anandamya (liefde, compassie), cittamaya (de toeschouwer) en atmamaya (je ziel). Door die 7 lagen heen kom je bij Atman. De kern en het allesomvattende tegelijkertijd.

Het inzicht in de kosha’s en het doorzien van maya mag gevoed worden door je verlangen naar verliching, je verlangen naar verlichting van je pijn en verdriet. Het mag gevoed worden door je nieuwsgierigheid. Vanaf het eerste moment dat ik over de kosha’s hoorde en de kosha puja beoefende heeft het me geïntrigeerd. Door een hele praktische vertaling, door dagelijkse voorbeelden te geven hoe het volgens mij werkt maak ik dit deel van de yogafilosofie voor je toegankelijk om te doorgronden. Door simpelweg mijn onlinetraining te volgen kun je je leven, je gedrag en je gedachten ontwarren en zo tot een leven in vertrouwen en overgave komen.

 

Na deze WAKKER WORDEN! uitdaging heb jij:

\

door waarom je met de kosha's wilt werken

\

een nieuwe yogahouding geleerd: gapen!

\

plezier in Wakker worden!

\

door wat het belang is van de toeschouwer in jezelf.

\

een andere kijk op verlicht zijn gekregen

\

het risico dat je langer met mij op pad wilt gaan!

7 kosha’s

Yogi met vreugde en wijsheid!

Mijn naam is Sabrina van den Berg en ik geniet van het delen van mijn inzichten en kennis opgedaan in 30 jaar beoefening en bestudering van yoga en meditatie. In al die jaren is het toepassen van yoga in mijn dagelijkse leven het allerbelangrijkste geweest. Als moeder, als partner, als dochter, als mantelzorgster, als yogadocente, als vriendin wil ik leven en in de praktijk brengen wat ik op mijn meditatiekussen ervaar en wat ik voel tijdens mijn yogahoudingen meenemen in mijn dagelijkse activiteiten.

Praktische toepasbaarheid van  mijn yogabeoefening heeft van het begin af aan voorop gestaan. Hoe helpt het om een rustige, stabiele moeder voor mijn dochters te zijn. Hoe helpt het in de intensieve zorg voor mijn moeder.  Hoe helpt het om energie te hebben om veel werk te verzetten. Hoe helpt het om vanuit compassie en mededogen te leven, te reageren, te denken. Hoe helpt het om mijn lichaam met al zijn gevoeligheden in balans te houden.

Ik krijg er energie van om anderen te helpen een weg te vinden door het leven en al zijn uitdagingen. Door mijn ervaring in de praktijk, de jarenlange yogatraining, retraites en weken alleen onderweg zijn tijdens mijn pelgrimstocht hebben mijn ervaring van wat De Bron is vergroot en verdiept.  Ondertussen ken ik vele wegen naar de bron, die ons allemaal voedt, steunt, helpt, draagt en energie geeft. Ik neem graag anderen mee om de weg te laten zien wat hun voedt, steunt, helpt, draagt en energie geeft.

#1 Yoga en mindfullness Coach

30 jaar ervaring met yoga, meditatie en leven met aandacht

#2 Schrijfster en pelgrim

Schrijven als een manier om gedachten en inzichten te ordenen. Pelgrimerend op zoek naar antwoorden op levensvragen.

#3 gezonde leefstijl

Biologische, vegetarisch, glutenvrij koken als antwoord op fysieke signalen. Een chemicaliën vrij leven zoekend voor hormoonbalans en optimale gezondheid.

Wat houdt de “Wakker worden,

WAKKER WORDEN” uitdaging in?

Je ontvangt vooraf een mail met aanwijzingen om de uitdaging zo goed mogelijk aan te pakken.

Vervolgens komen er vanaf maandag 18 mei iedere mails binnen aan het begin van de dag met de uitdaging van die dag om wakker te leven, wakker te zijn.

 Het is super-leuk als je een aantal van je ervaringen met ons allemaal op social media deelt. Doe je dit consequent dan maak je kans op het 7 kosha programma t.w.v. € 277. 

Dit programma start op 6 juni en gaat diep in op de 7 kosha’s met lees- en werkboeken, met video’s en audio’s, met meditaties.

Je meld je apart aan voor de gratis workshop op dinsdag 26 mei om 10.00 of 20.00 uur. Een dik uur lang vertel ik je dan nog meer over hoe je wakker en ontspannen kunt leven. 

Er zelfs meer werk uit je handen komt als je wakker leeft, als je bewust met aandacht in het nu bent en hoe je er voor kunt zorgen dat de 7 sluiers je niet meer gevangen houden.

Jij droomt hier toch ook van?

Z

Dat je vol energie door je leven gaat

Z

Dat je geniet van alles wat je doet

Z

Dat je leven één grote yoga-flow is

Z

Dat je vol plezier moeiteloos nog meer werk verzet

Z

Dat je zielsgelukkig bent ongeacht de omstandigheden 

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze week bedoelt?

Voor yogadocenten en yogaliefhebbers die hun yoga beoefening willen verdiepen

Hoe veel tijd kost me dit?

Het is een week waarin we dagelijks een kwartiertje wat met elkaar doen… je mag er natuurlijk altijd meer tijd insteken.

Is dit een online training?

Ja, deze online training is een mini-versie van het 7 kosha-programma. Je vragen kun je stellen in de besloten Facebook groep “De Weg naar de Bron”.

 

Wanneer start het?

Van maandag 18 mei t/m dinsdag 26 mei. De informatie blijft tot 5 juni gratis beschikbaar. Daarna is het een onderdeel van het 7 kosha programma.

Tot wanneer geldt de pre-sale prijs van het 7 kosha programma?

De pre-sale prijs is geldig tot zondag 17 mei.

Wakker worden, WAKKER WORDEN!!!

op weg naar met aandacht leven